Castellano

El taller

El taller es troba a la Vola de Lloret de Mar

L’elaboració del caiac és totalment artesana i personalitzada.Es fan servir eines manuals, mirant d’evitar la maquinària elèctrica.

Els sons substitueixen el soroll i les eines són una extensió del cos. És un exercici físic que requereix molta destresa, i permet al constructor sentir i tenir més implicació amb la feina que està fent.

Peces úniques, fruit de la selecció dels millors materials a l’abast, producció ”one-off”, exclusiva i acurada, fusió entre tècniques tradicionals i tecnologia punta. Són embarcacions amb caràcter propi i singulars.

On estem

El taller està situat molt a prop de mar, a la vila marinera de Lloret de Mar, al Barri de Venècia, on s’havien construit vaixells que emigraven a les Antilles a mirar de fer fortuna.

(Si voleu conèixer aquesta part sovint oblidada de la vila, visiteu el Museu del Mar de Lloret de Mar on trobareu l’essència del Lloret antic)

Tenim les portes obertes si veniu a visitar-nos. (Si ens podeu avisar, us podrem atendre millor).

Travessia dels Amics nº4
17310 Lloret de Mar

Cursos

Podem fer cursos intensius molt reduïts de construcció de caiacs amb tècniques tradicionals i tallers d’elaboració de pales Groenlandeses amb cedre o laminades. No es necesiten coneixements previs.

symposyum internacional de caiacs