Castellano

El constructor

Narcís Fors Iborra

El Narcís va començar en el món del caiac allà l'any 1999. Poc temps després va decidir deixar les feines Mediambientals i les Ciències Marines per llançar-se a la construcció amb fusta.

Es va fer el primer caiac l any 2002. Era de contraplacat marí, construït amb tècniques modernes, amb resina d'epoxy y teixits de reforços especials. El resultat va ser un caiac molt fort, lleuger i amb un acabat envernissat espectacular.

Més endavant va venir l'estada d' un any al Canadà, BC on va contactar amb Jürgen Köppen de Toquenatch Creek Cedar Kayaks, especialista en caiacs d'estrips.

Aquella estada i els viatges que va fer per la zona i pel nord de l 'estat de Washignton, USA li van permetre conèixer noves tècniques i a diversos constructors, tant de caiacs (de diferents menes) com de vaixells de més envergadura.

Durant aquell temps va estar treballant amb Bill Mc Kee de Sevilla Boat Works, mestre d' aixa local a Lund, British Columbia. Amb Bill descobriria l'ús de les eines japoneses i el treball amb vapor.

Actualment viu a Lloret de Mar on té el taller artesà de construcció de caiacs i embarcacions de rem.

symposyum internacional de caiacs